Join our new community forum for support & discussion

Join Now

Home Support General HivePress Attributes and vendors won’t count as valid values unless manually updated

Attributes and vendors won’t count as valid values unless manually updated

  • Author
    Posts
  • matheuslins

    I’m listing this question as possible bug; i’m not shure if this is a problem with hp_attribute metadada, with wordpress itself, or with my import plugin.

    Everytime i import a CSV to update or create new listings, every new and existing attribute won’t count as a existing value while searching through search bar or inside wordpres catalog page… I have to manually select every listing and click update to be abble to show them as a valid attribute.

    I’m linking 2 images, the first one shows only 3 results, and the second image shows the 4th result (Spazio Saint Ives) only after i click update in wordpress.

    1: https://prnt.sc/y-TeP-Xpcq07
    2: https://prnt.sc/gNl7J3yoJWJe

    ihor developer

    If you search the attribute value via the main Keywords field, then this issue may occur because the search snippet is not generated for imported listings. The search snippet is stored in the post_excerpt field of wp_posts table, it consists of all the “indexed” listing attributes, vendor name, etc. It works this way because WP only searches titles, excerpts and content of posts (it doesn’t search custom meta fields).

    Please use a new community forum for further requests or bug reports https://community.hivepress.io/

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

New Reply

This forum has been archived and is no longer accepting new posts or replies. Please join our new community forum for support & discussion.