New bugs of last release

  • Author
    Posts
  • Tommy

    Hi ihor, more bad news. Some bugs that I found in the new update:

    1)The featured image in all the listings of home page not show anymore. In the previous version it worked fine.
    2)When I check a particular listing, is not show the vendor block anymore. In all listings when i check, failed. In the previous version it worked fine.

    Thanks for the effort, I appreciate it.

    ihordeveloper

    Hi,

    1. There were no changes regarding listing images, please let me know if there were some customizations (e.g. template overriding)?

    2. Please check “Display vendors on the front-end” option in Settings/Vendors/Display section. This is a new option and it should be checked automatically on upgrade, but maybe it wasn’t checked on your site.

    Tommy

    1)The site has some minor CSS modifications, but not a template overriding invoking a new file.

    2)Please check “Display vendors on the front-end” option in Settings/Vendors/Display section -> Yes, this was it. Unknown that new option. Now works fine.

    ihordeveloper

    If this issue remains and there’re no images please send a link to your site and I’ll check it.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Subscribe

Sign In

Don't have an account? Register

Forgot password?

Register

Already have an account? Sign In

Forgot password?

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.