Rating field is required

  • Author
    Posts
  • zulazai

    Users cant add reviews. Rating star check box wont work and text wont submit due to error “Rating” field is required.

    All settings in review extension is manually unchecked. Comments section is also enabled. WP Admin can post reviews fine, wont work for any vendors/users.

    ihordeveloper

    This issue may occur if there’s a JavaScript error caused by other plugins or code customizations. Since the rating stars field is implemented via a script then it’s blocked if there’s an error on the site.

    zulazai

    I only have Hivepress along with WProcket and cloudflare. Any idea what could be the suspect I could try tweaking to fix this? it works when i log in as admin.

    ihordeveloper

    If possible send a link to your site and I’ll check this issue.

    zulazai

    it seems to also work fine thru desktop computer but not with mobile android/apple both tested, not working

    zulazai

    @ihor

    Did further trouble shooting. Does not work on mobile – desktop works fine.
    I’ve disabled all plugins, changed devices, used different wifi/data connections still same issue. I can give you a temp access also if you want.

    ihordeveloper

    If possible send a link to your site (or send it privately to support@hivepress.io) and I’ll check this issue.

    zulazai

    I sent you an email. Let me know anything else you need from me. Thanks for your support

    ihordeveloper

    Thanks, I was able to reproduce this issue, for some reason the rating stars are not clickable on mobile. I’ll fix this in the next version of the Reviews extension.

    zulazai

    hi @ihor

    The problem seems to have gone worse. Now when I try to use Desktop computer to leave a review, upon adding the stars, or trying to type the text, it is instead directly taking me and redirecting me to the listing website. Very weird.

    I have cleared my cache and using incognito mode still same issue. Even with a non mod id.

    zulazai

    Nevermind I fixed it. If anyone runs into the issue, the culprit is below setting in Autoptimize

    HTML Options
    Optimize HTML Code?

    zulazai

    hello @ihor

    Issue still persists (can’t leave reviews from mobile as unable to select ratings).

    Is there any update to the bug fix.

    Thanks for your hard work

    ihordeveloper

    Thanks, I remember about it and will update this extension as soon as possible.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Subscribe

Sign In

Don't have an account? Register

Forgot password?

Register

Already have an account? Sign In

Forgot password?

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.