Free Directory, Listing & Classifieds WordPress Plugin Support General HivePress Why saving attribute is changing format value?

Why saving attribute is changing format value?

  • Author
    Posts
  • valmes

    Why saving attribute is changing format value?

    From this:
    Find other results

    To this:
    Find other results

    The problem is – first one was working as intended, second one does not.

    PS: It was working just fine a day ago… now its not. Did script got updated?

    valmes

    <a href="http://mysite/?post_type=hp_listing&_category=0&vin=%value%">Find other results for this vehicle</a>
    <a href="http://mysite/?post_type=hp_listing&_category=0&vin=%value%">Find other results for this vehicle</a>

    Why do you have to reformat adding ‘amp;’ – if it breaks everything???

    valmes

    I love this forum you cant post anything right from the first time… no wonder I cant understand myself

    valmes

    Just delete that question.

    ihordeveloper

    The format field seems to be sanitized by WordPress security filters, I guess it escapes symbols in the “href” attribute. You can debug this further by adding a simple URL and then add parameters to check when it starts to convert ampersands.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Subscribe

Sign In

Don't have an account? Register

Forgot password?

Register

Already have an account? Sign In

Forgot password?

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

Cyber Monday is here! Get 25% off with MONDAY2020 coupon code until Monday, December 7.